♥Maite Perroni♥ Reggujte se na forum,dobrodoshli! |
|
| Vicevi!! | |
| | Аутор | Порука |
---|
~~A*n*n*Y*B*a*b*Y~~ Admin
Број порука : 386 Age : 26 Локација : Sa Maite i Anahi! Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Vicevi!! Mon Mar 10, 2008 2:28 pm | |
| | |
| | | $Maite$Perroni$ Svidja ti se Maite!
Број порука : 45 Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Tue Mar 11, 2008 12:37 pm | |
| ewo jedan : Mama : - Perice , jesi li popio sirup? Perica : - Jesam , mama! Mama : - Punu kafenu kasiku? Perica : - Kasiku nisam nasao , pa sam uzeo viljusku! hehehehehehe ewo jos : Perica : - Jovice , pitaj me da li sam zec. Jovica : - Dobro , da li si zec? Perica : - Jesam . Sad me pitaj da li sam slon . Jovica : - Perice , da li si slon? Perica : - E , bas si glup!Pa vec sam ti rekao da sam zec! | |
| | | ~~A*n*n*Y*B*a*b*Y~~ Admin
Број порука : 386 Age : 26 Локација : Sa Maite i Anahi! Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Tue Mar 11, 2008 1:34 pm | |
| | |
| Наслов: Re: Vicevi!! Tue Mar 11, 2008 9:04 pm | |
| ewo jos nekih : Igra mladic sa devojkom u diskoteci i ona mu kaze: - Konacno su pustili erkondisn. - A on odgovara : - To je moja omiljena grupa. xexexexexexexexexe Marica: - Mama , ko me je rodio? Mama: - Pa ja. Marica: - Tako sam i mislila , da me je rodio tata imala bih brkove. xexexexexexexexexexe Trogodisnji Lazica ulazi u more da se kupa i vice: - Mama , mama , zagrej vodu! | |
| | | Roberta*Bojana*Dulce Dobila si autogram od Mai
Број порука : 295 Age : 28 Локација : koncert RBD-a Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Tue Mar 11, 2008 9:36 pm | |
| ewo
Naterala ciganka sina da se okupa (po prvi put u životu). Počne da trlja mali ciga, trlja, trlja pa viče kevi: • Mamoooo, skinuo sam prvi sloj!!! • Ako, ako, samo ti trljaj. • Mamooo, skinuo sam i drugi sloj!! • Ako, ako, samo ti trljaj još! Prođe još malo kad ciga-junior poče sav radostan: • Mamoooooo, naš'o sam onu majicu sto sam izgubio prošle godine!!
Pošalju Muju kao međunarodnu razmenu studenata u Japan. Dođe tamo Mujo i kaže njemu neki Japanac: • Hoćeš da ti pokažem nešto japansko? • Hoću! Uhvati njega Japanac pa ga ubije ko' vola u kupusu. Pita njega Mujo: • Šta ti bi, čoveče? • Ha ha, ništa... to je karate - naš nacionalni sport! Sutra dođe Japanac Muji i pita ga da mu pokaže nešto japansko. Mujo nasedne i Japanac ga opet nalema. Pita ga Mujo: • Šta ti je sad to? • Džudo - naš nacionalni sport. Sutra dođe Mujo kod Japanca i pita ga : • Hoćeš da ja tebi pokažem nešto japansko? • Ha ha! 'ajde da i to vidimo! Ubije njega Mujo na mrtvo ime. Pita ga posle Japanac: • Šta ti je to? • Poluosovina od TOYOTE! - kaže Mujo.
Učiteljica pita decu: • Šta znači reč OČIGLEDNO? Javlja se mali Marko: • Pa, drugarice učiteljice, evo ovako... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL KADET, a baka vozi DŽIP - OČIGLEDNO - mi imamo para! Učiteljica: • Bravo, Marko, odlično si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, šta znaci reč OČIGLEDNO? Perica: • Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod leve miške nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VAŠINGTON POST. Uciteljica (zbunjeno): • I onda, Perice? Perica: • Pa, ništa. Baba ne zna nemački, a nema pojma ni engleski - OČIGLEDNO ide da kaki!
Ušao policajac u autobus, kad unutra putnici se drže za ručke na krovu. On će njima: • Pustite ljudi, mogu ja to sam držati!
Pricali Srbin, Amerikanac i Nemac kako ko tepa svojoj zeni: Amerikanac :Ja svojoj kazem dami secera seceru! Nemac: Ja svojoj kazem daj mi meda medicu! Srbin: A ja svojoj kazem daj mi SLANINE KRMACHO!!! | |
| | | ~~A*n*n*Y*B*a*b*Y~~ Admin
| Наслов: Re: Vicevi!! Wed Mar 12, 2008 1:39 am | |
| Dodje uciteljica u skolu i kaze: Ako vam se ne svidja kako sam obcena vi izadjite! -Svi izadju..... Drugi i trecai dan isto se ponovi! Cetvti dan dodje ona sva u liscu i pnovo ono isto i svi odu ostane Perica!Pita ga ucieteljica,pa Perice sto si samo ti ostao?? -Pa, cekadam da lisnce opadne!! xe,xe,xe | |
| Наслов: Re: Vicevi!! Wed Mar 12, 2008 2:00 pm | |
| Doktoru veruje Otisao covek kod psihijatra i kaze: -Doktore , imam strasan problem , u poslednje vreme me niko ne shvata ozbiljno! A doktor ce: -Ma daj... Opravdano odsutan Pita uciteljica: -Perice , zasto juce nisi bio u skoli? Perica odgovori: -Izvolite , mama je napisala opravdanje. Uciteljica ponovo pita: -A sta ti je bilo? -Ne znam , nisam procitao sta je mama napisala. | |
| | | ~este corazon~ Otishla si u shooping sa Maite
Број порука : 303 Registration date : 13.05.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Sun May 25, 2008 6:29 pm | |
| - $Maite$Perroni$ ::
- ewo jedan :
Mama : - Perice , jesi li popio sirup? Perica : - Jesam , mama! Mama : - Punu kafenu kasiku? Perica : - Kasiku nisam nasao , pa sam uzeo viljusku! hehehehehehe ewo jos : Perica : - Jovice , pitaj me da li sam zec. Jovica : - Dobro , da li si zec? Perica : - Jesam . Sad me pitaj da li sam slon . Jovica : - Perice , da li si slon? Perica : - E , bas si glup!Pa vec sam ti rekao da sam zec! hehehehehehehehehehhehehehe | |
| | | ~TEA~ Admin
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : ~NA HAVAJIMA SA RBD~ Humor : COOL Registration date : 27.06.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Fri Nov 21, 2008 2:04 am | |
| | |
| | | ~TEA~ Admin
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : ~NA HAVAJIMA SA RBD~ Humor : COOL Registration date : 27.06.2008
| Наслов: Re: Vicevi!! Fri Nov 21, 2008 2:07 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Vicevi!! | |
| |
| | | | Vicevi!! | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|