| Kakva je vasha shkola? | |
|
+7~~A*n*n*Y*B*a*b*Y~~ T@m@r@ *~Princess of the world~* Jeka & Ucker *Miss_Glamorous* *~ReBeL GiRl~* *Jovana* 11 posters |
Аутор | Порука |
---|
*Jovana* Admin
Број порука : 1590 Age : 29 Локација : My beautiful chair Job/hobbies : Dancing Humor : 101% Registration date : 15.05.2008
| Наслов: Kakva je vasha shkola? Wed May 21, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
Број порука : 342 Age : 29 Локација : ...in one perfect world of mine...=) Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu May 22, 2008 12:11 am | |
| Jel izgled i shta ima u njoj?ili...? | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
Број порука : 863 Age : 31 Локација : in my world.... Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu May 22, 2008 11:22 am | |
| - *~ReBeL GiRl~* ::
- Jel izgled i shta ima u njoj?ili...?
| |
|
| |
*Jovana* Admin
Број порука : 1590 Age : 29 Локација : My beautiful chair Job/hobbies : Dancing Humor : 101% Registration date : 15.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu May 22, 2008 3:38 pm | |
| Sve,skroz je opishite...Dal je chista,prljava,dal' su nastavnici strogi,bla bla | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
Број порука : 863 Age : 31 Локација : in my world.... Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu May 22, 2008 3:41 pm | |
| a uwjek ima strogih nastawnika=(ali zato i onih koji su super=)a moja skola je fina i cista..........wc nije uwjek bas uredno ali ok xaxaxxa! | |
|
| |
*Jovana* Admin
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu May 22, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
Број порука : 342 Age : 29 Локација : ...in one perfect world of mine...=) Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Mon May 26, 2008 4:54 pm | |
| Kakwa god bila za mene je najlepshaaaa!!!tu je moje drushtwo,moje simpatije...i nastawnici,lol... Tu prowodim weci deo dana i tu se deshawa swe shto me chini srecnom...to je moje detinjstwo,to je staza dugaaaa 8 godina......to je moja druga qca!!! ok,moja shkola je chista,ima dwa welika terena,shkolsko dworishte,imala je klizalishte,ali je to sada kao neki teren...ima bazen i dwe sale,weliq i malu,ima kabinete za matish,srpski,bios,geos,istoriju...bla,bla...ima nastawnike,lol......ima strogih,ali ima i onih koji su stwarno extra=)...i da moja shkola se zowe Filip Kljajic Fica(najbolja shkola na swetu...xex..za mene..=)) | |
|
| |
Jeka & Ucker Svidja ti se Maite!
Број порука : 59 Age : 30 Локација : Sa Christopherom i na kraj sveta... Registration date : 24.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Tue May 27, 2008 9:40 pm | |
| Pa stara je 58 govina...swa je u grafitima koje redowno prefarbaju ali uwek oswanu nowi...ucionice nisu krecene od kada se naprawila...klupe i stolice su nowe... nastawnici su ok | |
|
| |
*~Princess of the world~* Moderator
Број порука : 833 Age : 27 Локација : Na vencanju Dulce Marie i Christophera!!! Job/hobbies : Tenis Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Fri Jun 06, 2008 2:55 pm | |
| - *~ReBeL GiRl~* ::
- Kakwa god bila za mene je najlepshaaaa!!!tu je moje drushtwo,moje simpatije...i nastawnici,lol...
Tu prowodim weci deo dana i tu se deshawa swe shto me chini srecnom...to je moje detinjstwo,to je staza dugaaaa 8 godina......to je moja druga qca!!! ok,moja shkola je chista,ima dwa welika terena,shkolsko dworishte,imala je klizalishte,ali je to sada kao neki teren...ima bazen i dwe sale,weliq i malu,ima kabinete za matish,srpski,bios,geos,istoriju...bla,bla...ima nastawnike,lol......ima strogih,ali ima i onih koji su stwarno extra=)...i da moja shkola se zowe Filip Kljajic Fica(najbolja shkola na swetu...xex..za mene..=)) Blago tebi!!!!!! | |
|
| |
*~Princess of the world~* Moderator
Број порука : 833 Age : 27 Локација : Na vencanju Dulce Marie i Christophera!!! Job/hobbies : Tenis Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Fri Jun 06, 2008 2:55 pm | |
| - *Miss_Glamorous* ::
- a uwjek ima strogih nastawnika=(ali zato i onih koji su super=)a moja skola je fina i cista..........wc nije uwjek bas uredno ali ok xaxaxxa!
| |
|
| |
T@m@r@ Dobila si autogram od Mai
Број порука : 270 Registration date : 20.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Tue Jun 10, 2008 11:25 pm | |
| a ne wolim moju skolu swi je unistawaju(jadna ona ) | |
|
| |
~~A*n*n*Y*B*a*b*Y~~ Admin
Број порука : 386 Age : 26 Локација : Sa Maite i Anahi! Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Wed Jun 18, 2008 8:30 pm | |
| Pa moja skola je cista...Crvene je boje....,a ima i belo po sebi....Lepa je imamo teren divno dvoriste,bazen,atrijum za nastavnike...Nastavnici su super,ali ima i nekih koji su malo strogi,ali nista strasno...Moj ujko je isao u tu skolu u koju ja idem i zove se "Marko Oreskovic"! | |
|
| |
*Micy*95* Veoma ti je draga Maite!
Број порука : 139 Registration date : 29.05.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Tue Jun 24, 2008 5:33 pm | |
| moja skola se zoe Avram Mrazovic....sada ima novi look i roze je boje...ima dva terena napolju i normalno salu za fizicko....unutar skole imamo nekoliko divnih basta i iz skole je mozes gledati(jer je jedan deo "zidova" staklo) imamo dva ulaza...jedan veliki(za djake od prvog do cetvrtog razreda) i drugi ulaz(za djake odd petog do osmog) ucionice su lepe, i hodnici su lepi ali je lose sto nam je skola prevelika(bar meni) pa moram dugo da idem od jedne do druge ucionice) eto, to je to.... | |
|
| |
~TEA~ Admin
Број порука : 1830 Age : 29 Локација : ~NA HAVAJIMA SA RBD~ Humor : COOL Registration date : 27.06.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Thu Aug 14, 2008 10:38 pm | |
| NE BIH PUNO O ŠKOLI!!! SVI JE UNIŠTAVAJU... | |
|
| |
_*DuLcE*_ Pochetnik!
Број порука : 14 Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Tue Aug 26, 2008 3:35 pm | |
| MOJA SKOLA SE RASPADA,AL SADA SE PRAVI NOVA,SAD KRECEM U NJU... E DA STARA SKOLA SE ZVALA STEFAN MITROV LJUBISA,A NOVA NZM JOSH KAKO SE ZOVE | |
|
| |
may in serbia Pochetnik!
Број порука : 7 Registration date : 07.12.2008
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? Mon Dec 08, 2008 12:45 am | |
| MOJA SKOLA SLAVI 100 GOD.IMA PUNO CIGANA.NASTAVNICI ZAVISI KAKO KOJI.SKORO SU JE RERNOVIRALI ALI SU JE ISPISALI MA ONAKO | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Kakva je vasha shkola? | |
| |
|
| |
| Kakva je vasha shkola? | |
|