| ~Stihovi~ | |
|
|
|
Аутор | Порука |
---|
*Jovana* Admin
Број порука : 1590 Age : 29 Локација : My beautiful chair Job/hobbies : Dancing Humor : 101% Registration date : 15.05.2008
| Наслов: ~Stihovi~ Tue May 20, 2008 5:52 pm | |
| Pishite sweet stihove,ja imam celu svesku o tome,pa cu napisati nekoliko njih malo kasnije,pishite i vi ako imate! | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
Број порука : 863 Age : 31 Локација : in my world.... Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 3:30 pm | |
| owaj stih mi je sooper! =) Umjesto mene zeznuo si sebe ja sam se snasla i odmah sebi drugog nasla nisam od onih sto za momcima suze lije a ni ti nisi FACA pa da imas DWIJE!!! | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
Број порука : 863 Age : 31 Локација : in my world.... Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 3:34 pm | |
| Preziwecu tebe,kunem se u srecu nikada te wise ja nazwati necu nije to zbog mene,ja ne zelim kraj ne wolis me wise shwatila sam znaj.... | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 3:35 pm | |
| Kad se spuste nemiri okova i jada znam,bices mi jedina utjeha i nada. Kad nam ostare lica uwjek ces biti moja NAJBOLJA DRUGARICA! | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 3:37 pm | |
| Jedan KISS da te OTOPI Drugi da te POTOPI Treci da te ZAPALI Cetwrti da te NAPALI Peti da GORIS A ostali da me WOLIS!!! | |
|
| |
*Miss_Glamorous* Admin
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 3:39 pm | |
| Rekli su mi mnogi da se tebe cuwam opasno je opasno da se s tobom muwam u licu si andjeo a u dusi djawo oni sto su rekli imali su prawo !!! | |
|
| |
*Jovana* Admin
Број порука : 1590 Age : 29 Локација : My beautiful chair Job/hobbies : Dancing Humor : 101% Registration date : 15.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Wed May 21, 2008 4:59 pm | |
| - *Miss_Glamorous* ::
- owaj stih mi je sooper! =)
Umjesto mene zeznuo si sebe ja sam se snasla i odmah sebi drugog nasla nisam od onih sto za momcima suze lije a ni ti nisi FACA pa da imas DWIJE!!! UuuUU extra,odmah je zapisujem! Ako me volis, ne pricaj nikome. Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me nezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!! i ovog dana sunce mi se smeje,njegovo prisustvo mi stvarno smeta.tvoja dusa me mnogo bolje greje,uz nju i moja sreca cveta.lik ti se ne brise iz ociju mojih,tvoj smeh cu nositi uvek sa sobom.ja vise ne mogu bez usana tvojih,sekund je vecnost kad nisam sa tobom... PRIZNACU TI NESTO,NECU TE LAGATI.NECU TE VOLETI VECNO,JER I ZIVOT NIJE VECAN.VOLECU TE SAMO JEDAN MALI DEO VECNOSTI KOLIKO TRAJE MOJ ZIVOT!!!! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
Број порука : 342 Age : 29 Локација : ...in one perfect world of mine...=) Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:24 am | |
| jao...extra su....a i ja imam punu swesq tih stihowa...pa cu sada da napishem koji...
da li znash da sam nesrecna, da patim budna u nocima, da li znash da si josh uwek gospodar suza u mojim ochima?! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
Број порука : 342 Age : 29 Локација : ...in one perfect world of mine...=) Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:26 am | |
| Ona je wolela njega u srcu je nosila tugu Ona je wolela njega a on je woleo drugu! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:36 am | |
| Ne budi dete goworio si mi... A to su rechi koje najwishe bole, jer nisi znao da deca najiskrenije wole... | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:40 am | |
| Zelene ochi zawode Za plawima se luduje Za crnima umire A za smedjim tuguje!
Nikada necu shwatiti zashto sam u tebi trazxila srecu, i nikada,ali bash nikada necu shwatiti zashto sam od swih budala izabrala NAJWECU!!! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:50 am | |
| Sad kod shkolskog zwona zadnji chas,sudbina zxiwota razdwaja nas,mi cemio sada gorko plakati,jer mi se drugowi moramo RASTATI!
Woli dechka koji woli tebe, ali pazi da te ne zajebe, a ako kazxe umrecu bez tebe, ti mu reci umri ko te jebe! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:54 am | |
| Prichaju o tebi,ja plachem i cutim, nekad se nasmejem,nekad naljutim, mogu ja bez njega to im samo kazxem,ne wolim ga wishe, kunem se,a LAZXEM!
Neka swaki zbog nas glawu gubi, naka se swaki ludo zaljubi, naka nam skidaju zwezde sa neba, jer mi smo RIBE,tako i treba!!! | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 12:57 am | |
| Ne skriwam swoju tugu,liju mi suze s lica, wolish mene i drugu,a ona mi je drugarica. Zashto nisi rekao da je ona twoja dewojchica, zar da najboljoj drugarici budem suparnica? Tiho cu otici od tebe,powuci se iz zxiwota twog, a ona nek je srecna kraj DECHKA MOG!!! | |
|
| |
*Jovana* Admin
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 3:46 pm | |
| Rekla sam moje usne nece biti svachije... Sa tobom je bilo neshto posebno,sa tobom je drugachije | |
|
| |
*Jovana* Admin
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu May 22, 2008 3:47 pm | |
| On je bio ljubav moja,prva suza shto je pala taj sam osmeh na dnu dushe,za sav zhivot zakljuchala. | |
|
| |
*~ReBeL GiRl~* Moderator
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Mon May 26, 2008 5:20 pm | |
| ewo josh.... *Treba znati woleti a da traga nema, treba znati preboleti ali bez uspomena, treba znati patiti a da mnogo ne boli, treba biti HRABAR i onda kada se uzalud woli!!! *Ne pijem da se napijem,ne plachem,jer me boli.. Pijem da te zaborawim,a plachem jer te wolim...! *Kada razmishljam ja se zaljubim, a kada se zaljubim ja ne mislim!!! *Widjala sam te i pomislila WoW, poljubila sam te i glawom mi je proshlo mm...neodoljiwo, upoznala sam te i zakljuchila shteta! | |
|
| |
*~Princess of the world~* Moderator
Број порука : 833 Age : 27 Локација : Na vencanju Dulce Marie i Christophera!!! Job/hobbies : Tenis Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Sat Jun 07, 2008 5:11 pm | |
| Ne veruj onom ko ti mnogo laska, jer mu je dusa hrapava ko' daska!!! | |
|
| |
Број порука : 833 Age : 27 Локација : Na vencanju Dulce Marie i Christophera!!! Job/hobbies : Tenis Registration date : 18.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Sat Jun 07, 2008 5:13 pm | |
| Ima jedan cvetak, al' mu ne znam ime, mislim da se zove... NE ZABORAVI ME!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Sat Jun 07, 2008 5:14 pm | |
| Sedim na panju, jedem bananu, treniram dzudo, VOLIM TE LUDO!!! | |
|
| |
T@m@r@ Dobila si autogram od Mai
Број порука : 270 Registration date : 20.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Thu Jun 12, 2008 1:24 pm | |
| Imam jedan ziwot tebi bih ga dala Imam jedno srce i to bi ti dala Owu dusu ja bi tebi dala a da imam mozak ne bi owako SRALA!!! | |
|
| |
PrinceSs Svidja ti se Maite!
Број порука : 40 Age : 27 Локација : *****PG****** Job/hobbies : balet Humor : ihihihi Registration date : 20.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Mon Nov 17, 2008 8:07 pm | |
| VOLI DECKA KOJI VOLI TEBE SAMO PAZI DA TE NE ZAJEBE JER AKO KAZE UMRECU BEZ TEBE TI MU KAZI UMRI KO TE JEB E | |
|
| |
Број порука : 40 Age : 27 Локација : *****PG****** Job/hobbies : balet Humor : ihihihi Registration date : 20.05.2008
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Mon Nov 17, 2008 8:09 pm | |
| Smeh je znak sreće, nada znak vere, poljubac znak ljubavi, a imati mene za MODERATORA, e to je znak dobrog ukusa! | |
|
| |
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Mon Nov 17, 2008 8:59 pm | |
| Ja nisam cvet po kome se gazi, niti sam svetlo koje se gasi, j a nisam rob koji te slusa, ja sam jedna zaljubljena dusa... | |
|
| |
| Наслов: Re: ~Stihovi~ Mon Nov 17, 2008 8:59 pm | |
| Napisacu na svakoj cigli nedostajes mi! A onda cu te jednom tresnuti u glavu da vidis kako boli kad nekome nedostajes:))) | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: ~Stihovi~ | |
| |
|
| |
| ~Stihovi~ | |
|